Casele Ecologice din baloti de paie au la baza o istorie de peste 100 de ani, iar acum sunt mai mult decat o tendinta, sunt solutii sustenabile, verificate, usor de aplicat pe santier, sanatoase si accesibile tuturor.

Panourile de paie Ecococon sunt in centrul unui astfel de sistem care indeplineste cerintele estetice, de sanatate si eficienta energetica folosind materiale naturale din surse regenerabile. Acest sistem de case ecologice, unic in lume, aduce ca noutate, fata de vechile tipuri de constructii si tehnologii, pe langa rapiditatea si usurinta in asamblare, un sistem de productie certificat si acreditat la nivel european. Aceste certificari faciliteaza acordarea autorizatiilor necesare construirii chiar si in mediul urban.

Noile case ecologice dezvoltate de Ecococon pun cel mai bine in valoare adevaratul potential pe care-l au, garantand o viata sanatoasa intr-un mediu sanatos, durabilitate, termoizolare foarte ridicata, costuri de intretinere foarte scazute si totodata un raspuns responsabil la fenomenul incalzirii globale.

Tehnologia de prelucrare a panourilor ajuta la constructia unui habit eficient energetic si sanatos in care sunt tinuti sub control si chiar eliminati poluantii interiori si umiditatea, reducandu-se astfel riscul dezvoltarii de bacterii, ciuperci si alergeni ce pot afecta in timp cladirea si sanatatea ocupantilor.

Panourile noastre nu doar economisesc si conserva energia si caldura, dar si au o amprenta energetica foarte mica (continut de energie primara initiala). Productia de panouri Ecococon utilizeaza cantitati mici de energie si materiale rapid regenerabile. Pana si continutul de lemn este minimalizat.

Case Ecologice pentru confortul si sanatatea ta. Pentru noi asta conteaza!